Χουρμάδες με ταχίνι
Όταν θες να μείνεις σε μια “μπουκιά” γλυκού και να σε καλύψει, δοκίμασε αυτή τη μπουκιά που σου προτείνω σήμερα!
Γέμισε χουρμάδες με ταχίνι ή φυστικοβούτυρο και κατάψυξε τους!
Η κατάψυξη
αλλάζει “μαγικά” και την υφή και την γεύση τους, θα παραδεχτώ ότι δεν μου αρέσει στη “ζεστή” εκδοχή της η ίδια συνταγή!
(Αν τις καλύψεις με ελάχιστη λιωμένη σοκολάτα
μοιάζει με γνωστή καραμελογκοφρέτα εμπορίου, αλλά ΔΕΝ είναι!
)
Μιας και οι χουρμάδες έχουν γίνει μόδα και πλέον μέρος πολλών συνταγών
αντικαθιστώντας τη ζάχαρη, σας το προτείνω!